Veel Gestelde Vragen

 • Wij streven er naar om de bestelling op dezelfde dag te verzenden. Bestel je voor 14.00 uur, dan gaat jouw pakketje dezelfde dag nog op de post.

 • Je kan bij Nikki Style betalen via IDEAL, PayPal, Creditcard (+ € 0,50)en Klarna Achteraf Betalen (+ €1,50)

 • Bij Nikki Style is er al een gratis verzending vanaf € 12,- als je in de buurt van Assendelft woont. Het wordt automatisch berekend als je jouw adres gegevens invult. Aan de hand van de postcode kom je wel of niet in aanmerking voor de gratis verzending.
  Bij deze bestelling proberen wij, in overleg, dezelfde dag nog te leveren.

 • Gratis verzending in Nederland al vanaf € 25,-

  Gratis verzending in België al vanaf € 75,-

 • Als je een artikel wilt terug sturen meldt dit dan eerst via info@nikkistyle.nl

  Vul het formulier in dat we bij je bestelling hebben meegestuurd en stuur deze mee.

 • Heb je het formulier goed ingevuld en hebben wij artikel goed ontvangen, dan krijg je binnen 14 dagen je geld teruggestort.

 • Kleding
  Bij de uitgebreide beschrijving staat van welk materiaal het item is gemaakt. Ook staan de wasvoorschriften beschreven. 

  Mocht je een item gekocht hebben met pailetten, kralen, parels, of studs dan adviseren wij om dit te wassen in een waszakje. 
  Heeft jouw item een tekst of een ander design was deze dan binnenstebuiten.

  Sieraden
  Laat je sieraden niet in contact komen met vocht. Daardoor kunnen de metalen verkleuren of afgeven. Doe ze dus af met douchen, schoonmaken, sporten, zonnen, etc. en bewaar ze niet op een vochtige plek. Als de sieraden toch nat zijn geworden maak deze dan meteen droog

  Wees voorzichtig met parfum, bodylotion en andere cosmetica. Die kunnen leiden tot snelle verkleuring van de metalen.

  Wat je zou kunnen doen om verkleuring tegen te gaan is een dun laagje blanke nagellak over de metalen onderdelen en laat dit goed drogen. Dit geeft een extra beschermlaagje waardoor je nog langer van je sieraden kunt genieten!

 • Heb je iets leuks gezien, maar zit jouw maat en/of kleur niet tussen de items? Schroom dan niet om even contact met Nikki Style te nemen. Wij proberen, indien mogelijk, op zoek te gaan naar de juiste maat/kleur. Op diverse manieren kan je contact opnemen met Nikki Style. Vul bijvoorbeeld het contact formulier op de website in, je kan een mail sturen, een whatsapp berichtje sturen, bellen of via Facebook.

 • Neem dan even contact op met Nikki Style. Misschien is het mogelijk om het item opnieuw in te kopen.
  Op diverse manieren kan je contact opnemen met Nikki Style. Vul bijvoorbeeld het contact formulier op de website in, je kan een mail sturen, een whatsapp berichtje sturen, bellen of via Facebook.

 • Bij het kopen van sieraden geldt andere verzendkosten. Deze kosten zijn € 3,50 en worden per brievenbuspakket verstuurd. Mocht je een combinatie van sieraden en wat andere items in de webshop bestellen, dan zijn de verzendkosten van € 5,95. 

 • Heb je een kortingscode gekregen, dan kan je die invullen bij je winkelmand. De kortingscode is niet geldig op producten uit de SALE en Weekaanbieding. Ook combinaties van verschillende kortingscodes is niet mogelijk. 

 • Van woensdag t/m dinsdag hebben wij altijd een leuke weekaanbieding in de webshop. Meestal zijn er dan 12 items in de aanbieding en elke keer weer iets anders. 

  De weekaanbiedingen die je in de webshop Nikki Style vindt zal niet geldig zijn op evenementen. Op evenementen hebben wij vaak weer andere leuke acties.